Ik ben bang dat ik niet meer gered ben voor een eeuwig leven, Ik weet wij zijn voor eens en altijd gered!

Ik doe iedere dag stomme dingen en vraag om vergeving, Ik weet dat mijn schuld voor eens en altijd is betaald door Jezus Christus aan het kruis.

Ik voel mij eenzaam en verlaten op deze wereld, Ik weet dat mijn echte thuis straks in de hemel is met onze schepper en maker van deze wereld.

Ik heb geen familie en vrienden meer om mij heen, Ik weet God hersteld alles en geeft jou meer familie en vrienden terug dan waar jij op hoop.

Ik ben ziek en onvruchtbaar, Ik weet mijn God geneest.

Ik lig op sterven, Ik weet God brengt jou al thuis voordat jij de dood ingaat. Ik weet de dood zullen wij NOOIT proeven, wat de dood is overwonnen door Jezus Christus.

Ik ben arm, Ik weet God geeft jou dat gene wat jij nodig heb. Zelfs meer zodat jij altijd voor andere kunt zorgen.

Ik zit vast aan een verslaving (porno/seks/drugs/roken/alcohol), Ik weet dat ik een kind van God ben wat ik ook doe. Mijn redding staat zo vast als een huis, daar kan een verslaving mij niet van roven.

Ik ben onzeker en heb faalangst, Ik weet dat God mij de kracht geeft in woorden en daden om overeind te staan.

Ik vindt mijzelf lelijk en niet mooi, Ik weet dat God mij hart ziet en mij laat stralen van binnen. Geen schoonheid kan op tegen de liefde van God. Schoonheid zit in de ogen van de mens!

Ik weet niet wie ik ben, Ik weet dat ik een kind van God ben.

Ik twijfel aan de woorden van God, Ik weet dat Gods woord waar is. De bijbel heeft nog nooit gelogen, de bijbel heeft altijd uit liefde gesproken, zo ook mijn vader in de hemel. Zijn woorden is liefdevol, betrouwbaar en rechtvaardig.

Ben ik gered en ook een kind van God? Ik weet dat als iemand (wie dan ook, blank/bruin/moordenaar/verkrachter/leugenaar/rechter/student) Jezus Christus de zoon van God aanroept tot zijn redder. Dan ben jij een kind van God!

Staat er iets tussen God en mij in, Ik weet dat Jezus Christus tussen mij en God in staat. Hij is mijn bron en mijn vertegenwoordiger naar God toe.

Ziet God mijn fouten, Ik weet God ziet bij Zijn kinderen NOOIT verkeerde dingen.

Hoe ziet God mij? Ik weet God ziet mij door Jezus Christus heen. Als God naar mij kijkt ziet hij volmaaktheid, puur en rein hart.

Moet ik steeds opnieuw om vergeving vragen, Ik weet dat als ik God steeds opnieuw om vergeving vraag Zijn hart verdriet doet. Ik weet dat Jezus opdat moment verdriet heeft. Elke keer als jij om vergeving vraag, geef je aan dat het kruis niet genoeg is geweest!

Moet ik nu naar de kerk of hoor ik nu ergens bij, Ik weet dat Gods woord mij voed en sterk maak. Ik weet dat het kostbaar is om mensen om mij  heen te hebben die dezelfde verlangens hebben als ik.

Wat moet ik doen op aarde als God mij niet meer ziet, Ik weet dat God mij niet ziet als Priscilla die eigenwijs en koppig is. Ik weet dat God blij wordt als Hij ziet dat ik over Zijn liefde schrijf of praat. Ik weet dat God blij wordt als hij mij ziet zingen voor Hem.

Hoe hoor ik Gods stem, Ik weet dat de Heilige Geest in ons hart spreekt. Mijn geweten en gevoel in mijn hart zegt wat God van mij verlangt.

Moet ik mij nu laten dopen, Ik weet dat God verlangt dat Zijn kinderen zich laat dopen om de volledige macht en heerlijkheid te ontvangen. De heilige geest!

Welke kracht ontvang ik dan, Ik weet dat God ons beloofd om nog grote wonderen te verrichten als wat Jezus Christus hier op aarde heeft gedaan.

Komt Jezus Christus dit jaar terug, Ik weet dat Jezus Christus terug komt. Dood zullen wij niet proeven, duisternis op aarde die wij moeten doorstaan krijgen wij kracht en het moment dat Jezus terug komt zal ons lichaam perfect worden!

God beschermd mij, wat als ik wordt verkracht of misbruikt, Ik weet mijn God hersteld ALLES zelfs de schaamte en angst. Ik weet mijn God heeft opdat moment ook verdriet, Ik weet mijn God heeft een hele andere toekomst voor ons weggelegd.

Hoe ziet mijn toekomst eruit, Ik weet dat straks Jezus Christus terug komt. Dan ga ik 7 jaar feest vieren met Jezus, daarna ga ik samen met Jezus op de troon regeren en zal de hemel en aarde worden hersteld. Op die aarde leef ik in de eeuwigheid en is alles volmaakt. Geen dood, geen honger, geen angst, geen verdriet, geen ziektes..

Voor ALTIJD liefde, blijdschap, vreugde en Gods aanwezigheid! Amen

Advertenties