Waarom ik geloof! in een God? Ik was er niet bij op het moment dat Jezus werd geboren. Ik was er niet bij toen de aarde gemaakt werd. Alleen Het gaat niet om mij! Vroeger schreef ik stukjes in Mijn Dagboek naar God toe. Mijn identiteit is niet meer Priscilla, ik ben een kind van God geworden. Meningen van anderen en mijn Familie en vrienden kunnen mij niet dat geven Geliefd voelen wat voor Liefde Jezus mij  God heeft een maaltijd voorbereid geeft.

Waarom geloven in het Christendom? Is geloven iets met ons Gevoel of ons verstand? De weg van een Christen hoe ziet dat eruit? Wie is God? Hoe vindt ik De weg naar huis? Ergens diep in mijn hart… weet ik wie ik ben! Gedicht ‘Ik weet mijn God’ .

Ik mag Wees jezelf blijven en het Vertrouwen leggen op Jezus Christus of een God? Er zijn zoveel Vragen! De strijd in mijn hart!  Tegenslag die ik Iedere dag een keuzmoet maken?! Opzoek naar Balans ‘stuiterbal’ in mijn leven. De 4 belangrijkste vragen van het leven over De dood en Weten wie JIJ bent! Vaak snappen wij het niet en hebben wij weer Honger worden naar Jezus het Goed nieuws radio horen. Weten wat Jezus plan voor ons leven is en weer Doel gericht leven.

Verandering begint thuis! Daar moet je weer Wakker worden en goed gaan Spreken. De Communicatie binnen het huwelijk blijft lastig. Daarom hebben wij Gods kracht nodig Het woord en luisteren naar de Heilige Geest. Mijn verlangen, Mijn droom en mijn Visie is dat iedereen gaat Ontdekken wie God is! Dat mensen weten Ken je vijand! Wie is jou vijand? Dat christenen Volwassen worden en De wet gaan zien als een Gevaarlijke leerweg. Want De gemeente van Jezus Christus heeft de Genade ‘Romeinen 5’ ontvangen. Dus STOP ERMEE!!! Jij bent niet schuldig!!

Door Eindtijd door de Bijbel heen laat God Zijn Wonderen en wetenschap zien aan Zijn volk de Joden. Met de Komst van Jezus Christus is er Genezen en kunnen wij Zegen ontvangen. Zolang wij het Verwachting = GELOOF! En Een zondagmorgen in de kerk onszelf afvragen of wij een Kerkganger of een Christen? 

Luisteren wij echt naar Het hart van God en willen wij echt Jezus Christus volgen? De Kerk Gemeenschap hoort bij de Droom van het Paradijs van God. Hou vrij wij ook denken, Forum Free Thinker of kijken naar de Nieuwe president Donald Trump.

Vergeving vragen aan God?!? Het Zaaien en oogsten  van onze talenten Handtekening. Alles wijst terug naar de Gelijkenissen van Jezus. Wij mogen Bidden en God als onze Abba Vader, help! roepen wanneer wij het moeilijk hebben. God luistert naar ons, luister jij ook naar Hem?

Nu is er inmiddels 71 blogberichten geplaats op deze website. Ieder blog heeft zo zijn of haar boodschap en draagt de liefde van Jezus met zich mee. Om de berichten wat overzicht te geven, ligt het op mijn hart om het in een verhaal te vermelden, zoals hierboven. Vervolgens kun je dan makkelijker naar jou gewenste blogbericht toe die over dat onderwerp gaat.

Advertenties