• Voorspoedig en Gezegend Nieuwjaar!!!
Dat ieder die dit leest, liefde, voorspoed en genezing mag ontvangen van Jezus Christus. Zijn naam is krachtig en rechtvaardig. Alles wat wij hopen en verwachten Jezus Christus wilt dat waar maken. Wat voor mensen onmogelijk lijkt is voor God mogelijk!! Komt Jezus Christus in 2017 terug.. Wie weet… Alleen God de vader weet wanneer. Kunnen wij iets doen, iets betekenen?

 

Wij mogen weten dat God onze vader is als wij Zijn zoon Jezus Christus als onze redder aannemen. In die vrede en rust mogen wij 2018 bewandelen en Zijn liefde over ons laten schijnen. Christen zijn is niet ergens bij horen, bij een groep kerkelijke mensen die samen komen. Het is een garantie voor een veilige toekomst! Het geeft geen garantie op een goed leven, het geeft ons echte leven in vrijheid en kracht om alles te doorstaan.

 

Als christen ben je niet heilig en perfect, als christus weet je als geen ander dat wij zondaars zijn en niet uit eigen kracht dingen kunnen volbrengen. Wij hebben een redder en verlosser Jezus Christus. Hij is onze bron van wijsheid, kracht, genezing en hoop. Op deze naam bouwen wij ons bestaan en leven wij door totdat Jezus Christus terug komt om Zijn kinderen thuis te halen.

 

De liefde van God is zo groot, dat God steeds opnieuw bij mensen Zijn liefde, grootheid, macht en heerlijkheid laat zien. God heeft ons zoveel lief dat Hij ons een eigen keuze heeft gegeven om ook God lief te hebben! Het enige wat God van ons vraagt om Zijn zoon Jezus Christus lief te hebben, Hem te leren kennen. Wie Jezus Christus kent, leert ook God de vader kennen! Wie het hart van Jezus Christus kent, kent het hart van God de vader.

 

De liefde van God de vader, bestaat uit ontelbare liefde voor Zijn zoon Jezus Christus. Ieder die Zijn naam aanroept is gered en zal deelnemen aan een eeuwig leven! In Zijn naam kunnen wij God alles vragen, wat een ontelbare liefde.

 

Alle glorie en eer aan God mijn vader! Amen
Lieve groet,
Familie Arntz
p1230581
Advertenties