Voorstellen

Ik ben Priscilla Arntz (30 jaar), moeder van drie zonen Sem (8), Lucas (5) en Juda (2). Getrouwd met een lieve man alweer 10 jaar. Ik werk op een sales afdeling in een sportcentrum in de avond uren en overdag moeder/huisvrouw. Als kleins af aan ben ik gelovig opgegroeid met de Bijbel. Ook ik heb het leven opgezocht wat die mij te bieden had. Soms met succes en vaak met tegenslagen. Ik begreep best wel wat uit de Bijbel, maar om echt te zeggen wie Jezus is en laat staan wie God is. Dat kon ik toen nog niet echt begrijpen.

De afgelopen jaren heeft God mij nieuwe openbaringen gegeven. Om een blog bij te houden is daar één van. De afgelopen weken ben ik weer gestart met Schetstekeningen maken. Dit doe ik met alle plezier en voor een klein bedrag maak ik er graag andere mensen blij.

SchetstekeningenGezond LevensstijlBlog Berichten

Wel zeg ik erbij, ik ben een goede verteller maar voor veel mensen vaak niet te volgen. Ik heb tegen God gezegd dat ik best een blog wil bijhouden, maar dan op de manier hoe ik ben! Ik geloof dat, dat ook mijn kracht is en God heeft mij uiteindelijk zo gemaakt. Dus ik zal in mijn blog schrijven, hoe ik ook praat. Dit bespaard mij een hoop tijd en energie. Anders moet ik iedere stuk, na lezen en weer herschrijven omdat de zin opbouw wellicht niet klopt. Ik geloof ook dat als ik uit mijn pure hart dingen schrijf, dat God daar meer aanwezig is. Dan het dagen overheen gaat om te beslissen of ik het kan plaatsen op mijn blog.

”Misschien moeten niet wij de Bijbel uitleggen, omdat de Bijbel uitlegt wie wij zijn.”

Ik hoop op deze manier, de kracht te vinden om mensen meer over Jezus Christus te mogen vertellen wie Hij werkelijk is en voor ons kan betekenen. Ik hoop mensen blij te maken met een mooie eigen gemaakte Schetstekening. Ook zal ik je meenemen in het gewone leven als vrouw, echtgenoot en moeder. Wij mogen weten dat Jezus spoedig terug komt en dit alles, mijn huis, mijn gezin en werk voor tijdelijk is. Mijn echte thuis is in de Hemel. Soms denk ik alles te begrijpen, totdat ik weer tot bezinning kom en denk dan, het gaat niet om mij, maar om Jezus Christus alleen!

Vriendelijke groet,
Priscilla Arntz

20160513_102514

Advertenties